8. Sınıf Öğrencileri Lise Tanıtım Gezileri

Okul Müdürümüz Dursun Gürgenci önderliğinde Hüseyin KOÇ ve Güray AVCİ öğretmenlerimizin rehberliğinde, Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Vezirköprü ilçemizde bulunan liseleri tanıtım amaçlı bir gezi düzenledik. Gezi kapsamında Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, Vezirköprü Mesleki ve Teknil Anadolu Lisesini, Vezirköprü Erkek İmamhatip Lisesini, Vezirköprü Kız İmamhatip Lisesini, Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesini, Köprülüler Anadolu Lisesini ve Vezirköprü Fen Lisesini öğrencilerimize tanıttık. Bu tanıtım kapsamında gezdiğimiz okullarımızın rehber öğretmenleri ve idarecileride bizlere yardımcı oldu. Öğrencilerimize öğle yemeği Vezirköpr Fen Lisesi'nin ikramı oldu. Gezi sayesinde okulumuz öğrencilerinin mesleki yönlendirmeye yardımcı olmak ve gideceği lisele türünü seçmek amacıyla tanıtmak amacımızı gerçekleştirmiş olduk.

Bu gezide bizlere misafirlik eden liselerimizin idarecilerine ve rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

02-12-2022

Yayın: 02.12.2022 - Güncelleme: 02.12.2022 10:53 - Görüntülenme: 242