eSafety Label Bronze Etiketi aldık

eSafety Güvenli internet kapsamında okulumuz bronz etiket sahibi olmuştur.

Okulumuz eTwinning etkinlikleri çerçevesinde Avrupa Okul Ağı ''The Safety Label Community'' tarafından verilen, okulda güvenli internet kullanımı ile ilgili ''E-Safety Bronze Label'' (Güvenli İnternet Bronz Etiket) almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Zafer ELAGÖZ ve İngilizce Öğretmeni Ali AKDERE güvenli internet kapsamında gerekli kriterleri yerine getirmiştir. Okul panosu hazırlanmış, öğrencilere e-güvenlik anketi uygulanmış ve web sitesi ilgili yönergeler doğrultusunda güncellenmiştir. Öğretmenlerimiz çalışmalarını başarıyla tamamlamıştır.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ali AKDERE'nin European Schoolnet platformuna yaptığı başvuru incelenmiş ve yapılan incelemeler sonucunda, okulumuzun güvenli bir internet ağ alt yapısına sahip olduğu görülmüştür. Bunun sonucu olarak da "eSafety Label Bronze" etiketi okulumuza verilmiştir.

Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

08-12-2020

Yayın: 08.12.2020 - Güncelleme: 13.01.2023 23:05 - Görüntülenme: 557