Okulumuz English With Games eTwinning Projesine Ortak oldu

Samsun Vezirköprü Karkucak Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ali Akdere koordinatörlüğünde 3. projesine ortak oldu. English With Games eTwinning Projesi ile birlikte öğrencilere pandemi döneminde oyunlarla ingilizce öğretmeyi planlayan projeyi okulmuzda yürütecektir. Projede 5 öğrencimizde yer alacaktır. Öğretmenimize ve öğrencilerimize projede başarılar diliyoruz.

ENGLISH WITH GAMES PROJESİ HAKKINDA

Çocuğun en iyi öğrenme aracı oyundur. Pandemi döneminde teması azaltacak online oyun araçları kullanarak öğrencilerimizde kalıcı öğrenmeyi sağlamayı hedefliyoruz. Süreçte öğretmenin rehberliğinde öğrencilerin kendi oyunlarını kendilerinin tasarladığı oyunlarla ingilizce öğretimini eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz.
It is the best learning tool for the child. We aim to ensure permanent learning in our students by using online game tools that will reduce the theme during the pandemic period. In the process, we aim to make the teaching of English fun with games designed by students with their own games under the guidance of the teacher.

PROJE LOGOSU

PROJE ETKİNLİKLERİ

Projede ingilizce resfebeler oluşturduk ve bu resfebeleri eşleştiğimiz okula gönderdik. O okul da bize hazırlamış olduğu resfebeyi gönderdi. Bu sayede öğrencilerimiz ingilizce resfebe hazırlamayı öğrendi ve aynı şekilde hazırlanmış olan resfebeyi çözmeyi öğrenmiş oldu.

23-01-2021

Bunun yanında 2021 yılına girerken öğrenciler yeni yıl dileklerini CANVA uygulamasında hazırladıkları yılbaşı kartlarında belirttiler.

TANIŞMA TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Yayın: 05.12.2020 - Güncelleme: 13.01.2023 23:01 - Görüntülenme: 302