Yedi Bölge Yetmiş Lezzet Projesi

Projemiz Türkiye'nin yedi bölgesinden yedi ortak okulun katılımıyla bölgesel lezzetlerin tanıtıldığı; öğrencilerin yemek kültürlerini öğrenmesini, bölgesel lezzetleri keşfetmelerini ve bunları yaparken işbirlikçi bir tutum izlemelerini amaçlayan bir projedir.

Projeye Okulumuz Bilişi Teknolojileri Öğretmeni Zafer ELAGÖZ ile 7. sınıftan 5 öğrenci katılacak. Projemiz üç aylık bir dönemi kapsayacak. Ocak ayında yapacağımız toplantıyla Proje görev dağılımı yapılarak e güvenlik, bilinçli medya okur-yazarı nasıl olunur,web2 araçlarının tanıtılması konusunda öğrencilerle toplantı yapılacak.logo afiş tasarım ve anketleri tamamlanacak.

Şubat ayında yedi bölge okulu kendi bölgelerinin yemek kültürlerini tanıyıp tanıtacak. Bir şefle lezzetlerimiz konulu konferans düzenlenecek.

Mart ayında ortak ürünler ve final ürünleri tamamlanıp veli proje değerlendirme anketi ve proje genel değerlendirme anketi uygulanarak proje tamamlanacak.

Tüm proje boyunca yapılacak çalışmalara yaygınlaştırma sayfalarında yer verilecek.

23-02-2021

Yayın: 23.02.2021 - Güncelleme: 13.01.2023 23:04 - Görüntülenme: 277