Ara

Okul Müdürümüz Dursun Gürgenci önderliğinde Hüseyin KOÇ ve Güray AVCİ öğretmenlerimizin rehberliğinde, Okulumuz 8. sınıf öğrencilerine Vezirköprü ilçemizde bulunan liseleri tanıtım amaçlı bir gezi düzenledik. Gezi kapsamında Vezirköprü ilçesindeki Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, Vezirköprü Mesleki ve Teknil Anadolu Lisesini, Vezirköprü Erkek İmamhatip Lisesini, Vezirköprü Kız İmamhatip Lisesini, Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesini, Köprülüler Anadolu Lisesini ve Vezirköprü Fen Lisesini öğrencilerimize tanıttık. Bu tanıtım kapsamında gezdiğimiz okullarımızın rehber öğretmenleri ve idarecileride bizlere yardımcı oldu. Öğrencilerimize öğle yemeği Vezirköpr Fen Lisesi'nin ikramı oldu. Gezi sayesinde okulumuz öğrencilerinin mesleki yönlendirmeye yardımcı olmak ve gideceği lisele türünü seçmek amacıyla tanıtmak amacımızı gerçekleştirmiş olduk.

Bu gezide bizlere misafirlik eden liselerimizin idarecilerine ve rehber öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğretmenleri Merve ERÇİN, Zehra KILIÇ ve Yeşilay Kulübü öğrencileri tarafından toplum hizmet çalışmaları kapsamında öğretmenler gününde okulumuzun idareci ve öğretmenlerine birer ağaç fidanı hediye edildi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz hep birlikte okul bahçemizin müsait bölgelerine bu fidanları birlikte diktiler.  Öğretmenler günü hatırasına diktiğimiz bu güzel hediyeleri için Yeşilay Kulübü öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Merve Erçin ve Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk resim sergisi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Resül Özata ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Tuncay Yıldırım ve Muhsin Yıldız katılımlarıyla açılışı gerçekleştirildi. Resim sergimiz velilerimiz ve diğer katılımcıların beğenisini topladı. Sergimizi ilkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz ilgiyle gezdi. Büyük Önderin anıldığı bu anlamlı günde sergide emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Bu yıl Samsun'da gerçekleşen Dünya'nın en büyük Uzay ve Havacılık Festivali Teknofest'e biz de katıldık.

Nis

İlk maçlarında  Ankara 1.si Özel Nesibe Aydın Ortaokulunu 2-1 yenerek finallere iyi bir başlangıç yapan okulumuz, ikinci maçta Giresun'u temsilcisi Şehit Sezgin Burak Cantürk  Ortaokulu'nu da aynı skorla geçerek final maçına kaldı, final de ise rakibi olan

Ankara Özel Tevfik Fikret Ortaokulu'nu 2-0 yenerek Türkiye Yarı Finallerinde şampiyon olarak Türkiye Finallerine gidecek 8 takımdan birisi oldu.

Şbt

Projemiz Türkiye'nin yedi bölgesinden yedi ortak okulun katılımıyla bölgesel lezzetlerin tanıtıldığı; öğrencilerin yemek kültürlerini öğrenmesini, bölgesel lezzetleri keşfetmelerini ve bunları yaparken işbirlikçi bir tutum izlemelerini amaçlayan bir projedir.

Ara

eSafety Güvenli internet kapsamında okulumuz bronz etiket sahibi olmuştur.

Ara

Doğal güzellikleriyle ünlü ve tarihi bir şehirde yaşıyorsanız anlatacak çok şeyiniz var demektir. Biz de  tarihin en eski dönemlerine şahitlik eden güzel bir şehirde yaşadığımız için bu eTwinning projesinde varız.

2020-2021 yılında okulumuzda yürütlen bir başka eTwnning projesi Back to school

Ara

Gençler ve teknoloji, günümüz dünyasında çoğu kez ayrılamaz. Web'in kullanımı artarken, güvenli kullanımıyla da ilgilidir.Güvenli bir ortam sağlamak için, risklerin çeşitlerini ve sıklığını ve bunları azaltmak veya daha da iyisi ortadan kaldırmak için çözümleri anlamamız gerekir.Gençler çevrimiçi ortamda karşılaşılan riskler konusunda daha genç kullanıcılar için daha güvenli bir internet yaratmanın yolları ile ilgili önemli miktarda araştırma yapılmıştır.